Wij bieden kwaliteitsvolle en warme zorg, aangepaste ondersteuning en comfortabel wonen in 4 huizen in Vlaams-Brabant.

ZORGAANBOD

Zorg

In Groenhoef, Ter Boogaerde en Pierre Celishof is het team van begeleiders 24 uur op 24 uur aanwezig om je te ondersteunen waar nodig. Ze zorgen voor een huiselijke woonopvang, luisteren naar jouw vragen en wensen en helpen je op een manier die bij jou past, als jij dat vraagt en als dat nodig is, volgens vaste afspraak of na een oproep via het oproepsysteem. Onze huizen zijn moderne gebouwen en volledig aangepast aan een minder mobiele gebruiker. Je kan levenslang bij ons  wonen, ook als je veel zorg  ondersteuning nodig hebt.

ZORGAANBOD

Wonen

Je kan bij ons wonen in een appartement of in een kamer (met gedeeld sanitair). Elk appartement heeft een leefruimte met kookhoek, aparte slaapkamer, badkamer en terras. Je woont met je eigen spullen en zoveel als mogelijk volgens je eigen gewoontes. Wonen in dienstencentrum Kamiano betekent privacy en nabijheid. Je hebt een eigen leefruimte én je kan gebruik maken van de gemeenschappelijke leefruimte. Persoonlijke wensen en samenleven met anderen worden zo goed als mogelijk op elkaar afgestemd.

ZORGAANBOD

Kort verblijven

Woon je nog thuis maar wil je er even tussenuit?
Zoek je een tijdelijke opvang voor je familielid of partner?
Wil je ervaren of het leven in één van onze huizen bij jou past?

In onze huizen kan je ook voor een korte periode verblijven. Je krijgt de best mogelijke zorg en ondersteuning en je kan nieuwe mensen ontmoeten. Tijdens je verblijf kan je deelnemen aan de verschillende activiteiten op dezelfde manier als onze permanente bewoners.

ZORGAANBOD

Dagactiviteiten

Jij bepaalt hoe jij je dag doorbrengt. Onze teams werken activiteiten uit op jouw maat.  Je kan kiezen voor een individuele of een gezamenlijke activiteit. Je kan ook een ander dagcentrum bezoeken.

In Groenhoef is dagopvang mogelijk voor mensen die thuis wonen.
Zij kunnen aansluiten bij het aanwezige aanbod.

ZORGAANBOD

Open plaatsen

ZORGAANBOD

Vragen

Met je vragen over ons zorgaanbod, financiële regelingen, wachttijden, budgetaanvragen bij het VAPH, …  kan je terecht bij onze sociaal assistenten.

Zijn er geen vrije plaatsen meer in ons dienstencentrum?
Via de website ‘ikzoekzorg.be’ vind je een ruim aanbod met mogelijkheden.